Zen-X

USB-tilkoblet HD intraoral røntgensensor

Zenx1_1

HD, umiddelbar respons, pålitelig og ergonomisk

Zen-X røntgensensor gir deg alle fordelene sanntids teknologi kan gi for å skaffe og dele bilder av høy kvalitet.

–  Enkel, rask, bærbar, sanntid
–  Maksimalt aktivt område med optimal ergonomi
–  Bestandig mot støt, støv og væsker
–  Plug-and-play med iCapture-programvare
–  Alt-i-ett iRYS-programvare – Free Viewer og iPAD app

Siste generasjons HD multi-lags røntgensensor

Csl scintillatoren avbryter røntgenstrålen og konverterer den til synlig lys samtidig som bildekvaliteten opprettholdes. Laget med fiberoptikk som kollimerer strålingen på sensoren og beskytter den mot direkte røntgenpenetrasjon. HD-oppfangingsenheten med 20 μm-celler (HD CMOS) konverterer lyset til et digitalt bilde som deretter behandles av den elektronikkplaten, klart til overføring via en USB-port.

Finnes i to størrelser som tilpasser seg alle typer undersøkelser.

iRYS, alt-i-ett-programvaren for 2D og 3D-diagnostikk

Sensoren integreres perfekt med iRYS-programvaren installert på PCen og 2D-bildeviseren for iPAD; iRYS er alt-i-ett-løsningen for 2D- og 3D-diagnostikk, kommunikasjon og intraoral bildebehandling. Gir enkle, men omfattende prosesseringsverktøy: Hurtigvisning av innspillte bilder, kalibrering og forhåndsinnstillbare _ ltere, tilknytning til tannkjøtsskjemaet og automatiske forhåndsdefinerte oppsett for å lagre og konsultere røntgenstråler i forhold til de ulike behandlingssessene.

Optimal arbeidsflyt

Hy-Scan

Fosforplate scanner

x1

Digital diagnostisk teknologi for høydefinerte intraorale bilder.

Enestående digital bildekvalitet kombinert med praktiske og rimelige priser på tradisjonell film.

–  Kompakt design
–  Ergonomisk og god posisjoneringskomfort
–  HD bilder
–  Brukervennlig

Kompromissløs brukervennlighet og kvalitet.

Hy-Scan kombinerer den aller nyeste diagnostiske teknologien med fordelene ved tradisjonelle filmplater. En kompakt, rask og enkel enhet som som gir høyoppløselige intraorale bilder. De tynne ergonomiske platene er enkle å plassere, i tilegg er hele overflaten aktiv, noe som gir maksimal komfort for pasienten. Det TOUCH-FRIE plateinnleggings- og anerkjennelsessystemet gjør skanningen enda enklere. Skanneren kan importere et bilde på noen få sekunder, slik at det umiddelbart vises på PCen eller, takket være en spesiell APP,  på en iPad.

Høykvalitets intraorale røntgenbilder for hele klinikken

Hy-Scan er det ideelle instrumentet for alle kliniske anvendelser: endodonti, proteser og implantatkirurgi, periodontikk og kariesdiagnose. Den gir pålitelige og gode HD-bilder med en oppløsning på 34 piksler / mm. Skanneren er kompatibel med fire ulike størrelser.

Ultrakompakt og ergonomisk

Hy-Scan-skanneren er utstyrt med et kompakt design, og er perfekt for enhver tannkirurgi. Den er ekstremt allsidig, og kan monteres både horisontalt på bordet eller vertikalt på en vegg ved hjelp av spesialbraketten.

God arbeidsflyt for effektiv diagnostikk

Plasser platen enkelt og komfortabelt og ta deretter høykvalitets bilder. Etter at platen er satt inn, utfører skanneren raskt skanningen. Bildene overføres deretter til PCen, konsulteres og deles ved hjelp av iRYS-programvare eller en annen seer. De kan da skrives ut eller sendes via e-post.

X-POD

Bærbar, allsidig, høy kvalitet diagnostisk.

x-pod