Røntgenapparat

RXDC høy frekvens

Allsidig, Brukervennlig, Kvalitet

RXDC er et allsidig og brukervennlig røntgenapparat, som er i stand til å produsere bilder av høy kvalitet takket være den nyeste teknologien. Det maksimerer også arbeidskomfort samtidig som man sikrer lave røntgendoser for pasienten og opprettholder den høye ytelsen. 

RXDC bruker faktisk en konstant potensiell høyfrekves (DC) generator og et veldig lite fokuspunkt (0.4 mm) som gir skarpe, detaljerte bilder. Automatisk eksponeringsparametermodulasjon og nøyaktig strømvalg gjør RXDC til det perfekte røntgenapparatet uansett situasjon, tilpasset etter pasienten og det spesifikke undersøkelsesområdet.

 Optimale resultater, brukervennlighet og maksimal komfort. 

RXDC er et perfekt røntgenapparat som kan kombinere bilder med høy kvalitet og et allsidig og ergonomisk design med lave pasientdoser.

RXDC høy frekvens kan leveres enten med trådløs timer som kan monteres på vegg eller integreres i unit, eller med kabel.

RXDC HyperSphere+

 
 

Den beste DC-røntgenenheten


Innovativ design, revolusjonerende ergonomi og avansert teknologi. Med RXDC – HyperSphere-teknologien kan du lett nå enhver posisjon takket være det svingbare kuleleddet. 
Med den trådløse fjernkontrollen, multifunksjonsalternativene og de 28 justeringsnivåene i henhold til sensorfølsomheten, tilbyr RXDC HyperSphere-teknologi full tilpasningsevne til alle driftskrav. Et konstant potensialhodetør (8 mA) med et lite brennpunkt (0,4 mm ved 30 cm) gir optimale bilder under alle omstendigheter. Utstyrt med materialer av høy kvalitet, leveres enheten med omfattende utstyr. Allsidig og enkel å installere, gir denne røntgenenheten pålitelighet i alle situasjoner

–  Teknikk: DC (likestrøm), høyfrekvens
–  Rørstrøm: 4/8 mA
–  Rørspenning: 60/70kV
–  Max lengde: 258cm fra vegg
–  Armlengder: 40/60/90 cm
–  Trådløs timer som kan monteres på vegg eller unit