MyRay C-U2 Intraoralt HD-Kamera

 

 

Bærbar, enkel og rask.

Høyoppløselig og teknologisk pålitelighet, som en del av en miniatyrrevolusjon. 

Virkeligheten har aldri vert så klar

HD-detaljer og et innovativt design. Med sin perfeksjon gir C-U2 deg en komplett undersøkelse.

Takket F/8-objektivåpningen og den innovative HD-sensoren får du homogene lys og naturlige farger under alle omstendigheter.

Ved hjelp av multifunksjonsknappen kan du vise, bla, forstørre og lagre. Bildene kan deretter vises på en PC eller iPad umiddelbart. Dette sikrer en god kommunikasjon med passientene.

– HD sensor (16:9)
– 8 kraftige LED-lys med optisk diffuser
– 7 rene glasslinser, F/8.
– 50x forstørelse, 100x med makrohette

Den nye grensen til HD

C-U2 er innovativ fordi den gir bilder av svært høy kvalitet og er lett å bruke. Maksimalt synsfelt, 7 glasslinser, diffust belysning, siste generasjons 16:9 sensor og for at du ikke skal gå glipp av en eneste detalj: Makrohette med 100x forstørrelse.

Plug & Play. Digitalt video system (Progressive-Scan) innlemmet i håndstykket for full fleksibilitet og et perfekt bildeopptak. Kameraet kan lett beveges rundt mellom de forskjellige arbeidssonene, kan kobles til via USB til Windows og Mac-systemer. Automatisk av/på, levende bilder og stillbilder: så enkelt som du kan forestille deg.

Perfekt under alle omstendigheter: med den tynne tuppen på 9,5 mm får du optikk som kan skilte med et bredt synsfelt (90 °).
Kvikk og presis, med en avstand på bare 8 mm fra midten av optikken og enden av håndstykket. Den innovative multifunksjonsknappen sikrer maksimal frihet og brukervennlighet.

Sikker og rask tilkobling. En kontakt forsterket med rustfritt stål og den fleksible USB-kabelen gjør håndstykket kvikt og trygt å bruke under alle omstendigheter.

Eksepsjonell dybdeskarphet

Den eksepsjonell dybdeskarpheten forenkler bruken av kameraet for flere formål, slik at brukerne kan avbilde et ansikt eller smil eller zoome inn på en enkelt tann; Macro-hetten gir dessuten forstørrelse på opptil 100x.


Makro-hetten er både enkel å ta i bruk og enkel å ta av, og er et uunnværlig tilbehør for de som ønsker å få mest mulig ut av C-U2s ultrahøye oppløsning. Hetten hjelper med å optimalisere belysning av detaljer som ligger nær den optiske enheten og inneholder 3 ekstra glasslinser med høy renhet. Makrobildene som vises på dentalenheten eller PC-skjermen er ekstremt skarpe.

–  Dybdeskarphet 1-70 mm
–  Forstørrelser på opptil 100x
–  Super HD detaljer

MyRay Intraoralt kamera